1. Specijalno izdanje EFSA casopisa o trećoj naucnoj konferenciji “Nauka, hrana, drustvo” ( Parma 18-21.septembar 2018.god) sada je dostupno za preuzimanje na sledecem linku: https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/toc/18314732/2019/17/S1
  2. Prezentacije sa 10. sastanka GMO mreze koji je održan u Parmi, Italija 18-19. juna 2019.godine, može se videti na: https://www.efsa.europa.eu/en/events/event/190618
  3. Radionica “Physicochemical characterization of nano-sized particles in food”  odrzace se 19-20 septembra 2019.god u Belgiji u organizaciji Belgijskog instituta za zdravlje- Sciensano. Vise informacija u prilogu e mail.
  4. EFSA je razvila nekoliko alata za grafički prikaz podataka. Molim vas pogledajte i dajte vaš komentar putem ankete.

Alat:

Chemical Mixtures Interactive Infographic

Anketa:

Data visualisation products survey

 

Takodje u prilogu možete videti zbir odgovora na zahteve za informacije:

–      Turske u vezi enzima u hrani

–      Španije u vezi aromatizovanih jaja

–      Slovačke Republike u vezi svežeg pilećeg mesa i prisustva drugih serotipova Salmonella.

Категорије: Najnovije vestiVesti