- Specijalno izdanje EFSA casopisa o trećoj naucnoj konferenciji “Nauka, hrana, drustvo” ( Parma 18-21.septembar 2018.god) sada je dostupno za preuzimanje na sledecem linku: https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/toc/18314732/2019/17/S1
- Prezentacije sa 10. sastanka GMO mreze koji je održan u Parmi, Italija 18-19. juna 2019.godine, može se videti na: https://www.efsa.europa.eu/en/events/event/190618
- Radionica “Physicochemical characterization of nano-sized particles in food” odrzace se 19-20 septembra 2019.god u Belgiji u organizaciji Belgijskog instituta za zdravlje- Sciensano. Vise informacija u prilogu e mail.
- EFSA je razvila nekoliko alata za grafički prikaz podataka. Molim vas pogledajte i dajte vaš komentar putem ankete.
Alat:
Chemical Mixtures Interactive Infographic
Anketa:
Data visualisation products survey
Takodje u prilogu možete videti zbir odgovora na zahteve za informacije:
– Turske u vezi enzima u hrani
– Španije u vezi aromatizovanih jaja
– Slovačke Republike u vezi svežeg pilećeg mesa i prisustva drugih serotipova Salmonella.